De Trimsalon


De trimsalon bestaat uit twee gedeeltes. Het nieuwste gedeelte is speciaal ingericht voor de grote(re) honden. In deze ruimte staat een luxueus hefbad, waar met gemak de grootste honden in gewassen kunnen worden.


In het voorste gedeelte van de trimsalon, worden de kleinere honden behandeld. De trimsalon is voorzien van airconditioning. Dus ook tijdens warme dagen, geniet uw hond een comfortabele trimbehandeling.

Met veel zorg heb ik de juiste verzorgingsproducten gekozen. Deze zijn diervriendelijk en van goede kwaliteit. De producten die ik in de trimsalon gebruik zoals shampoos, conditioners, cleaners, kammen en borstels etc. kunt u tevens bij mij in de salon verkrijgen, zodat u uw hond thuis ook eens kan verwennen met een heerlijke wasbeurt.


Hygiëne, netheid, kwaliteit en service staat bij mij hoog in het vaandel. Tijdens de bouw en inrichting is hier veel zorg aan besteed. Aan het einde van de dag wordt de trimsalon gereinigd volgens een vast staand schoonmaakprotocol. Baden, tafels en trimgereedschap worden met een stoomreiniger ontsmet. Er wordt gewerkt met de meest moderne apparatuur en trimgereedschap.
Dit alles om uw hond zo prettig mogelijk te kunnen behandelen.